Raudonasis vynas
-
Raudonasis vynas iš Austrijos, Argentinos, Australijos, Čilės, Italijos, Ispanijos ir kitų pasaulyje gerai žinomų gamybos regionų. Asortimente pateikiamas sausas, pusiau sausas, pusiau saldus arba saldus raudonasis vynas. Pastarasis gali būti derinamas su tokiais maisto produktais, kaip antiena, aštrūs patiekalai, aviena, daržovės, ėriena, jautiena ir pan. Vyno skonių ir kvapų įvairovė nepaliks abejingų. Pasaulyje gerai žinomi gamintojai Chateau Clerc Milon, Albert Bichot, Bodegas Rectoral de Amandi ir kiti, garantuoja tik pačią aukščiausią kokybę. Vyno skonis, kvapas ir spalva yra visa to esminis rodiklis. Poskonių natos suteikia išskirtines emocijas jūsų kūnui ir sielai. Šis gėrimas gali būti naudojamas įvairiomis progomis. Pabandykite ir įsitikinsite.
1 - 32 iš 134Varvaglione Papale Oro Primitivo Di Manduria D.O.P., 0,75 lRaudonasis pusiau sausas vynas
Varvaglione Papale Primitivo Di Manduria D.O.P., 0,75 lRaudonasis pusiau sausas vynas
Arzuaga Ribera del Duera Crianza, 0,75 lRaudonasis sausas vynas
Edmeades Mendocino Zinfandel, 0,75 lRaudonasis sausas vynas
Doyard Mahe Coteau Champenois Pinot Noir, 0,75 lRaudonasis sausas rūšinis vynas
Bodegas Rectoral De Amandi Matilda Nieves, 0,75 lRaudonasis sausas vynas
Albert Bichot Latricieres Chambertin Grand Cru, 0,75 lRaudonasis sausas vynas
Trerose Santa Caterina Double Magnum, 3 lRaudonasis sausas vynas medinėje dėžutėje
Banfi Cum Laude Magnum, 1,5 lRaudonasis sausas vynas
Papale Oro Primitivo di Manduria DOP HB, 0,375 lRaudonasis pusiau sausas vynas
Bertani Amarone Classico DOCG Double Magnum, 3 lRaudonasis pusiau sausas vynas
Varvaglione Papale Oro Primitivo di Manduria DOP, 6 lRaudonasis pusiau sausas vynas
Papale Primitivo de Manduria DOP Double Magnum, 3 lRaudonasis pusiau sausas vynas
Albert Bichot Nuits Saint Georges 1er Cru Chateau Gris Monopole Magnum, 1,5 lRaudonas sausas vynas
Albert Bichot Domaine du Clos Frantin Gevrey-Chambertin "Les Murots" Magnum, 1,5 lRaudonas sausas vynas
Quinta Do Pego Grand Reserva Douro Magnum, 1,5 lRaudonasis sausas vynas (medinėje dėžutėje)
Banfi Brunello di Montalcino D.O.C.G., 6 lRaudonasis sausas vynas (medinėje dėžėje)
Banfi Brunello di Montalcino D.O.C.G. Double Magnum, 3 lRaudonasis sausas vynas (medinėje dėžėje)
Banfi Poggio all'Oro Brunello Double Magnum, 3 lRaudonasis sausas vynas (medinėje dėžėje)
Varvaglione Cosimo Privata Primitivo Di Manduria D.O.P., 0,75 lRaudonasis pusiau sausas vynas
Travaglini Il Sogno Vino da Uve Stramature, 0,75 lRaudonasis sausas vynas
Albert Bichot Vosnee-Romanee 1er Cru Les Malconsorts, 0,75 lRaudonasis sausas vynas
Gamla Cabernet Sauvignon/ Merlot, 0,75 lRaudonasis sausas košerinis vynas
Quinta do Pego Friends Selection Douro DOP, 0,75 lRaudonasis sausas vynas
Banfi Poggio Alle Mura Brunello di Montalcino RISERVA 2013, 0,75 lRaudonasis sausas vynas
-
Raudonasis vynas yra gerai žinomas visame pasaulyje. Šią spalvą jis įgauna ne iš ko kito, kaip tik iš vynuogių odelių, retu atveju - savo sulčių. Gerai žinome tai, kad raudonojo vyno gamyba gali vykti ne vienerius metus. Jis ilgą laiką yra laikomas specialiuose ąžuolo statinėse, taip sultys prisipildo išskirtinių skonių, aromato, spalvos elementų. Išpilstytas į butelius jis turi būti laikomas šaltuose ir sausuose rūsiuose, kad jo nepasiektų nei drėgmė, nei intensyvūs saulės spinduliai. Tai gali pakenkti vyno kokybei. Be jokios abejonės, raudonojo vyno spalva ne visuomet gali būti labai intensyvi. Jei vynas yra brandintas trumpą laiką, jis turi nemažai violetinės spalvos tonų. Tuo tarpu, vidutiniškai brandintas vynas yra sodrios raudonos spalvos, na, o ilgą laiką brandinamas vynas gali įgauti net rudos spalvos tonus. Tačiau, šiuo atveju, yra labai svarbi ne tik spalva, tačiau ir gaunamas skonis, bei kvapas. Gerai žinome tai, kad vynuogių rūšys gali būti pačios įvairiausios. Pasaulyje geriausiai žinomos yra tokios, kaip Aglianico, Mencia, Tannat ir dar ne viena kita. Be jokios abejonės, vienas svarbiausių darbų šiuo klausimu yra vyno perdirbimas. Itin vertinama, jei darbai yra atliekami žmogaus. Fizinis jo prisilietimas čia yra labai svarbus. Būtina pastebėti tai, kad tiek vynuogių skinimas, tiek jų mechaninis apdorojimas yra gero vyno paslapties dalis. Verta pastebėti, kad ne ką mažiau reikšmingi yra ir fermentacijos procesai. Jie yra įgyvendinami šilumos dėka. Jos sąveika su uogų sultinis ir odelėmis padeda susiformuoti reikiamų bakterijų terpei, kurių dėka gimsta nepaprastas skonis ir kvapas. Po tam tikro laiko, visas turinys turi būti išspaudžiamas. Taip sultys yra atskiriamos nuo susidariusių priemaišų. Be kita ko, joks vyno gėrimas nėra įsivaizduojamas be atsakingo filtavimo. Taip jis tampa skaidrus ir lengvai yra pašalinamos likusios nemalonios nuosedos. Išpilstytas vynas yra brandinamas ne vienerius metus. Taip jo skonis tampa kur kas išraiškingesniu, kvapas - intensyvesniu, o spalva - sodresne. Raudonasis vynas yra tradicinis stiprusis gėrimas ir labai svarbi žmonijos istorijos dalis.